Offentligt program

Dyrk Livet 2023 - Vi åbner for alle!

Det offentlige program for

Dyrk Livet Festival 2023

Onsdag 20. september kl. 15.00-19.00 på Frederiksberg

 

Ved scenen foran Brøndsalen i Haveselskabets Have på Frederiksberg, kl. 15-17

 • Kl. 15.00 Åbning af Dyrk Livet Festival 2023 ved Michael Vindfeldt, borgmester og Lone Loklindt, viceborgmester i Frederiksberg Kommune
  Kl. 15.15 Dyrk Livet! Daniel Hervik, Haver til Maver og Marie Sainabou Jeng, Madland
  Kl. 15.30 Retfærdig Naturbevarelse. Opråb ved Esther Kjeldahl, klimaaktivist og forfatter
  Kl. 15.45 Madland Madsystembryder. Hør 3 stemmer om et gentænkt madsystem: Livia Urban Swart Haaland, stifter af Øens Have, FællesGro og ØsterGro, Thomas Elletoft Køster, ejer og kok ved Rabarbergaarden og Søren Ejlersen, Aarstiderne, Haver til Maver, Fælleshaverne, BaneGaarden og ØJN
  Kl. 16.15 Regenerativ Jordbrugsskoleprosa fra Græs og Gyvel. Anton Scharling Krebs, filosof og jordbrugselev
  Kl. 16.30 Gedeost & orangevin. Smagning ved Tothavens Besøgsgård & Gårdmejeri og Garbolund
  Kl. 17.00 Havevandring i Haveselskabets Have med guide. Mødested ved scenen.

Festivalpladsen kl. 15-19
Mikrogrønt og stiklinger
Lær fra Øens Have, Refshaleøens urbane have. Høst og spir solsikkefrø. Du får din egen potte til hjemmehøst af spirer. Klip stiklinger af forskellige urter, og se hvordan de bliver til nye planter.

Haver til Mavers sanselige univers
Klar til at udfordre dine smagsløg og din næse? Smag dig frem til de fem grundsmage og se også om du kan regne ud, hvilken del af planterne vi putter i maven. Måske går du endda derfra med en tatovering.

Grønt Marked pop up
Grønt Marked åbner et minimarked med Ærtebjerg Jordbrug og Æbibo. Køb friskhøstede og lokalt frugt og grønt. Husk muleposen!

Jordorganisme-psychotest
Hvilken jordorganisme ligner du mest? Kom og oplev Hartmut Stockters forunderlige univers og nyeste kunstværk Jordorganisme-psychotest, en del af Jordens Hus aktuelle udstilling Jord/Liv på Renæssancejord.

Jordtegning
Nyd kreativ udfoldelse for både små og store med Jordens Hus! Kom og få en sjov oplevelse med jordtegninger, hvor både børn og voksne kan skabe og udtrykke sig frit.

Spis hos Rabarbergaardens pop-up  
Køb et grønt måltid på friskhøstede økologiske grøntsager fra Rabarbergaarden – et økologisk drevet holistisk landbrug med restaurant, landhandel, planteskole, skolehaver og formidling.

Paradehuset i Haveselskabets have kl. 15.00-19.00
Frø forvandles til frøquiz, frøbomber og frøviden ved Haver til Maver. Der er smagsprøver, og du kan lave en frøbombe, og kaste den på hjemvejen, hvor der mangler blomster til insekterne.

Haver til Mavers skolehave i Frederiksberg Have kl. 15.00-19.00
Åben (skole)havelåge. Lave din egen wokkede eftermiddagssnack i en oase med grøntsager og spiselige blomster i skøn forening. I udekøkkenet står Haver til Mavers kyndige kokke klar med farverige grøntsager, duftende krydderurter og krydderier med krudt i.

Det offentlige program sker i partnerskab med det mediepolitiske samlingspunkt Madland og støttes af Frederiksbergfonden.