Tag del i fagligt seminar om skolehaver

Tag del i fagligt seminar om skolehaver

Tag del i fagligt seminar om skolehaver Haver til Maver

Kom og skab jordens bedste faglokale til jeres skole på blot en enkelt dag. Torsdag 2. marts inviterer Haver til Maver skolelærere og skoleledere til en usædvanlig kursusdag.  

 

Gå hjem med skitsen til jeres egen skolehave som nyt højloftet faglokale, hvor alle fag kan dyrkes. Alt fra design, læringsmål, undervisningsforløb, læremidler, økonomi, samarbejdsaftaler og meget mere er på menuen på Krogerup Avlsgaard i Humlebæk.

Har I allerede en skolehave, er det en unik mulighed for at komme mange spadestik dybere. Vi disker op med inspiration og rådgivning fra de dygtigste eksperter, så jeres skolehave får et stærkt rodnet, I kan trække på i jeres videre arbejde.

Det bliver en usædvanlig kursusdag, hvor I får fingrene helt ned i mulden i en både hyggelig, overraskende, kulinarisk, dynamisk og lærerig proces. Ses vi?

Vi har et stærkt begrænset antal pladser, for at I virkelig kan komme i dybden, så meld jer til nu. Vi anbefaler, at I kommer mindst 2 kolleger og tager eventuelle beslutningstagere og samarbejdspartnere om skolehaven med.

Se det fulde program og læs mere om seminaret her, hvor du også kan tilmelde dig.

Del også gerne med kolleger eller personer i dit netværk, som kan have glæde af kurset. Du kan finde seminaret på Facebook her.