Start din egen MIT kokkeri-madklub for børn

Start din egen MIT kokkeri-madklub for børn

Start din egen MIT kokkeri-madklub for børn Haver til Maver

Er du køkkenansvarlig i en fritidsklub, medarbejder på et værested eller i en forening for børn og unge? Vil du være med til at styrke madlavningsglæden blandt børn og unge gennem fællesskab og samvær? Så søger MIT kokkeri netop dig.

Hvert år udgiver MIT kokkeri en kogebog, som uddeles gratis til elever, der har madkundskab. I 2016 er MIT kokkeri foreløbigt nået ud til 60.000 børn og unge. MIT kokkeri har vist sig at være en stor succes, så nu iværksættes MIT kokkeri-madklubber for at flere børn får lyst til at lave mad og får madglæde og madfærdigheder sammen.

Derfor søges aktører, der vil være med til at medudvikle og iværksætte i egne rammer. Tanken er, at madklubberne kan etableres i allerede eksisterende fritidstilbud for børn. Det kan være som en aktivitet i en SFO, et åben plejehjemskøkken, et værested for børn og unge og i spejdergruppen.

Som iværksætter af en MIT kokkeri-madklub får du:

  • Inspirationskursus med andre madklub-iværksættere
  • Madklubguide – inspiration til gennemførsel og udvikling af lokale madklubber
  • Startpakke med kogebøger, forklæder, tatoveringer, diplomer til børnene
  • Tilbud om rådgivning og sparring
  • Medlem af netværk for MIT kokkeri-madklubformidlere

Har du lyst, har du rammerne og gåpåmodet til at etablere en madklub, så får du mulighed for at præge og medudvikle madklubkonceptet sammen med holdet bag MIT kokkeri, professor Karen Wistoft (DPU), Komiteen for Sundhedsoplysning og Haver til Maver.

MIT kokkeri afholder inspirationskurser på Bornholm 18. marts, i København 1. april og i Aarhus 18. april. Læs mere om kurserne her og se, hvordan du kan tilmelde dig.

Kontakt

Er du blevet nysgerrig og ønsker du at høre mere, er du velkommen til at skrive til Catrine Rosenmeier