Vil du være frivillig på DYRK LIVET?

Vil du være frivillig på DYRK LIVET?

Vil du være frivillig på DYRK LIVET? 600 270 Haver til Maver

Vil du involveres i et arbejde, som klæder børn på til bæredygtig udvikling? Har du lyst til at være del af et fællesskab med andre, der har samme interesse som dig? Eller ønsker du at styrke dit CV? Som frivillig på DYRK LIVET har du muligheden for at støtte op om arbejdet med at øge børns forståelse for madens vej fra jord til bord. Som del af frivilliggruppen vil du samtidig møde andre ligesindede blandt både frivillige og gæster.

Hvad er DYRK LIVET?

DYRK LIVET er en festival som samler landets grønne fingre, madnørder, smagseksperter, skolehaveformidlere og ildsjæle, som på den ene eller anden måde alle arbejder med have, mad og natur i børn og unges opvækst. I årets tema: “Bål til verdensmål” er der fokus på, hvordan vi alle kan arbejde for at give børn og unge handlekraft til at tage vare på sig selv, andre og kloden. 

Vi kan ikke gøre det alene. Vi har brug for dig, for at kunne afholde endnu en fantastisk festival! 

Dine opgaver som frivillig:

Som frivillig på DYRK LIVET vil du være medvært og i samarbejde med Haver til Mavers hold sørge for, at det bliver en uforglemmelig festival.

Du kan vælge mellem 3 hold:

  1. Madhold
  2. Hænder på pladsen
  3. Byggehold før og efter

Det får du som frivillig:

  • Fri forplejning hele dagen
  • Goodiebag
  • Drikkebilletter
  • Haver til Maver t-shirt
  • Et nyt netværk og et stærkere CV
  • Mulighed for at opleve festivalen og være del af arbejdet for at styrke børn og unges handlekraft til at tage vare på sig selv, andre og kloden.

Tilmeld dig som frivillig her.

Læs mere om DYRK LIVET her