Det gode liv i byen – og på YouTube Haver til Maver

Det gode liv i byen – og på YouTube

BoGro var inviteret med, da Nordea-fonden sidst i oktober holdt konference om det gode liv i byen, siden BoGro er udvalgt som et af de…

read more
Smag på meget mad, for vi kan bedst lide det, vi kender Haver til Maver

Smag på meget mad, for vi kan bedst lide det, vi kender

En omfattende undersøgelse om madvaner blandt børn giver svar på om smag er generisk betinget, eller om det kan trænes og øves. Vi er hverken…

read more
Børn vil gerne lave mad – de må bare ikke Haver til Maver

Børn vil gerne lave mad – de må bare ikke

4 ud af 100 børn deltager i madlavningen i hjemmet viser en undersøgelse fra Coop. Det er for lidt – alt for lidt, ifølge stifter…

read more
Natursyn: Bæredygtig dannelse er en manglevare Haver til Maver

Natursyn: Bæredygtig dannelse er en manglevare

Bæredygtig dannelse er en manglevare i en verden, hvor den grønne omstilling er en nødvendighed – mener arkitekt og byhavemenneske Signe Voltelen og filosof og gymnasielærer…

read more
Danmarks hidtil største øko-skoleprojekt 2127 2560 Haver til Maver

Danmarks hidtil største øko-skoleprojekt

161.000 børn får nu økologi på skoleskemaet, og skal have forståelse for madens vej fra jord til bord. 6.724 skoleklasser  skal henover efteråret lære om…

read more
Tilbagegang for biodiversiteten i alle danske økosystemer Haver til Maver

Tilbagegang for biodiversiteten i alle danske økosystemer

Selvom skoven er Danmarks vigtigst økosystem i naturen får den ikke den opmærksomhed som den fortjener – ikke ifølge Rasmus Ejrnæs, seniorforsker i biologi, Aarhus Universitet og Hans…

read more
Skolen ud af huset – og ud i haven Haver til Maver

Skolen ud af huset – og ud i haven

Det spirer og vokser på Norddjurs fortæller Rita Mogensen, koordinator for Skoletjenesten i Norddjurs. Igennem længere tid har der været fokus på, at udvide børnenes oplevelse af…

read more
Haver til Maver er også iværksætteri – og Min Restaurant Haver til Maver

Haver til Maver er også iværksætteri – og Min Restaurant

Et nyt koncept ser dagens lys i morgen. Haver til Maver har sammen med Campus Gentofte udviklet et ægte innovationsforløb for 8 klasser. Ideen er,…

read more
Haver til Maver i vækst i Furesø Kommune Haver til Maver

Haver til Maver i vækst i Furesø Kommune

Eleverne fra Stavnsholtskolens fjerde klasse har gennem det sidste år dyrket grøntsager og blomster til kantinen i et Haver til Maver forløb. På marken bag Furesøgård…

read more
Efterårsferie? Ikke i Haver til Maver Haver til Maver

Efterårsferie? Ikke i Haver til Maver

Er du mellem 10 og 12 år, så har du nu chancen for at tilbringe de bedste dage af din efterårsferie på Krogerup Avlsgaard. I…

read more
Most- og frugt i Bernstoff slotshave i Gentofte 271 183 Haver til Maver

Most- og frugt i Bernstoff slotshave i Gentofte

Æblerne fylder pænt på græsplænen, men endnu bedre i maven. Søndag den 20. september inviterer Bernstoff slotshave i Gentofte til most- og frugtdag i Bernstoff slotshave. Medbring…

read more
Rene Redzepi: Menuen er grøn Haver til Maver

Rene Redzepi: Menuen er grøn

Mesterkok og bestyrelsesmedlem i Haver til Maver Rene Redzepi ændre koncept på Noma efter nytår. Dels flyttes der til nye lokaler, men menuen vil også afspejle…

read more