Økologien rykker ind på sengegangene Haver til Maver

Økologien rykker ind på sengegangene

Patienterne på fire hospitaler i Region Midt kan nu se frem til velsmagende mad lavet af økologiske råvarer. På FOODEXPO-messe i Herning vil hospitalkøkkenerne i Risskov og…

read more
Kom godt i gang med ingefær Haver til Maver

Kom godt i gang med ingefær

Ingefær var det store hit på årets BioFach messe ifølge organictoday, og den lille rod med de mange sundhedsfremmende egenskaber var en genganger i mange…

read more
Bierne dør Haver til Maver

Bierne dør

Uden bier – ingen til at bestøve frugttræer, blomster og alle vores afgrøder. Derfor har massedøden blandt bier i USA og Europa over de seneste år  skabt stor bekymring,…

read more
KAN HØNS LÆGGE GRØNNE ÆG? Haver til Maver

KAN HØNS LÆGGE GRØNNE ÆG?

I går aftes mødte omkring 30 nysgerrige deltagere fra Vapnagaard, resten af Helsingør og omegn op i Laden på Vapnagaard, da hønsemutter Stine Haxbøl tog…

read more
Skal vi bytte? Haver til Maver

Skal vi bytte?

Giv, hvad du har. Ta, hvad du skal bruge De første danske byer har allerede tilmeldt sig til årets Nordisk Byttedag den 16. april. En dag med…

read more
Flot design, kvalitet og høj troværdighed kendetegner dansk økologi Haver til Maver

Flot design, kvalitet og høj troværdighed kendetegner dansk økologi

49 danske virksomheder med fødder plantet i økologien deltog i verdens største økologi-messe, BioFach, i sidste uge i Tyskland. Økologisk Landsforening er rigtig tilfreds med resultatet og…

read more
Fra byggeplads til beboerhave Haver til Maver

Fra byggeplads til beboerhave

I onsdags afholdte BoGro den tredje og sidste opstartsworkshop med beboerne i Vapnagaard. Tre områder med hver sin arbejdsgruppe er nu blevet udpeget. Over de…

read more
Wonky grøntsager Haver til Maver

Wonky grøntsager

Supermarkederne og forbrugerne er kræsne, når det kommer til udseende på grøntsager og fruger. Så kræsne at landmænd, som producerer grønsager og frugt, må kassere…

read more
Økologien vokser i Aarhus Haver til Maver

Økologien vokser i Aarhus

Aarhus Kommune har øget andelen af økologi i kommunens køkkener – og ganske betragteligt ligefrem. I projektet Økoløft er måltidet kommet i centrum over hele…

read more
Økovarer i løsvægt – glem alt om emballagen Haver til Maver

Økovarer i løsvægt – glem alt om emballagen

Til sommer åbner den første butik i Danmark med salg af økologiske varer, hvor kunderne selv medbringer emballage i form af egne indkøbsnet, glas og krukker.…

read more
Økologiske varer bliver billigere – og billigere Haver til Maver

Økologiske varer bliver billigere – og billigere

Økologisk frugt og grønt bliver billigere og billigere. Siden december 2014 er det er det blevet over ti % billigere at købe økologisk kan Forbrugerrådet Tænk…

read more
Evaluering af BoGro Haver til Maver

Evaluering af BoGro

Center for Boligsocial Udvikling (CFBU) har i år valgt at følge BoGro. Centeret sætter hvert år fokus på en række projekter og indsatser på det…

read more