Ny bog om skolehaver – DYRK LIVET

Ny bog om skolehaver – DYRK LIVET

Ny bog om skolehaver – DYRK LIVET 600 270 Haver til Maver

Søren Ejlersen har en vision. En vision om at børn skal opleve naturen tæt på i vækstsæsonen fra forår til efterår. Han mener, at vi og vores børn for vores egen og jordens skyld skal tættere på naturen igen. Vi skal ud i haven, ned i jorden og op i træerne. Visionen i praksis kender vi alt til her i Haver til Maver – og nu har Søren skrevet en bog, så langt flere kan få erfaring med utrolighederne. 

Når vi taler om fremtiden, taler vi om vores børn. Det er dem, den her bog handler om. Hvordan vi giver dem mulighed for at ruste sig til en fremtid, som vi ikke kan forudsige og knap nok gisne om? Det hele drejer hurtigere og hurtigere rundt. Globalisering og klimakrise. Skal vi lære dem, hvad vi har lært os selv? At løbe meget stærkt og tære på jordens frodighed? Eller skal vi prøve at lære dem noget andet?

DYRK LIVET er fortællingen om en bevægelse, hvor små, grønne fingre og store, innovative tanker går hånd i hånd. Med udgangspunkt i skolehavekonceptet Haver til Maver viser DYRK LIVET en ny vej hjem til naturen. Kom med ud i haven, op i træerne og vær med til at grave helt ned i mulden for at genfinde jordforbindelsen. Det er den kommende generation, der skal videreføre det grønne engagement.

Bogen er 192 sider og udkommer 2. maj 2019 til vejledende pris 199,95 kr. 

Hør Søren fortælle om tankerne bag bogen i videoen nedenfor

 

Læs flere nyheder fra Haver til Maver  her