nav icon MENU search icon SØG
search icon
Nyheder

Haver til Maver Skolehave i Frederiksberg – skal jeres skole være med?

Haver til Maver Skolehave i Frederiksberg - skal jeres skole være med?
Haver til Maver Skolehave i Frederiksberg – skal jeres skole være med?

Den første sæson i Haver til Mavers skolehave i Frederiksberg Have blev afsluttet med et brag i oktober, da eleverne tilberedte et festmåltid af deres sidste høst.

I samarbejde med Slots- og Kulturstyrelsen og med støtte fra Frederiksberg Fonden etablerede Haver til Maver i 2019 en skolehave i Frederiksberg Have. Fra april og indtil oktober har otte fjerde klasser fra Frederiksberg Kommune været igennem et skolehaveforløb, hvor eleverne gennem motiverende, praksisnær og fagligt kvalificeret undervisning har tilegnet sig forståelse inden for kredsløbet “fra jord til bord til jord” med udgangspunkt i dyrkning, tilberedning og kompostering af økologiske grøntsager.  

Haver til Maver Skolehave i Frederiksberg - skal jeres skole være med?Er I interesserede i at deltage i 2020? 

I 2020 åbner vi igen havelågen, denne gang for endnu flere klasser. Derfor er det nu muligt for lærer i Frederiksberg Kommune at tilmelde sig et kulinariske skolehaveforløb for skolen 4. årgang. Fordelingen foregår efter først-til-mølle princippet og I vil hurtigst muligt modtage en mail med information om, hvorvidt jeres klasser har fået plads eller ej. Deadline for tilsagn er 17. januar.

Udfyld denne formular 

Forløbet er et gratis tilbud målrettet 4. årgang (5. årgang efter sommerferien). 

Haver til Mavers grundforløb

Haver til Mavers kulinariske grundforløb, består af otte skolehavedage med start i april og er fordelt fire  gange før og fire gange efter sommerferien. Hver skolehavedag varer ca. fire klokketimer og forløbet er målrettet 4. årgang  (5. årgang efter sommerferien). Undervisningen varetages af en Haver til Maver skolehaveformidler og omhandler grøntsagsdyrkning, den havenære natur, sunde madvaner, madlavning, bæredygtighed og meget mere. Se et eksempel på de 8 skolehavedage her.

Har du brug  for ydereligere information, samt spørgsmål til undervisningen, programmet eller lign.:

 

Læs flere nyheder fra Haver til Maver  her