Lettelse og glæde i Haver til Maver Odense

Lettelse og glæde i Haver til Maver Odense

Lettelse og glæde i Haver til Maver Odense Haver til Maver

Haver til Maver blev ikke lukket i denne omgang. Men ikke kun skolehaven var udset som en del af kommunens sparekatalog. Derfor var der også stor begejstring i hele kommunen over beslutningen om, at området for børn og unge ikke blev beskåret med de ellers planlagte 28. mio kroner.

Haver til Maver og Jernalderlandsbyen skulle ifølge sparekataloget lukke, og klubtilbuddene skulle miste så mange millioner, at der skulle skæres i både antal og åbningstider. De planlagte lukninger medførte skarp lokal kritik, underskriftsindsamlinger, en lang rækker af læserbreve og en demonstration hvor 1.000 borgere deltog.

Skoleleder i Haver til Maver Thomas Høgedal fortæller: Først og fremmest er jeg lykkelig og lettet på egne vegne og ikke mindst på vegne af haven og børnene. I Haver til maver er der højt til loftet, plads til forskellige læringsstile og mulighed for at kombinere teori og praksis. Det er ikke kun planterne, der gror – eleverne de vokser også. Der har været en bred opbakning til Haver til maver, og jeg tror da, at vi har været en brik i det pres.