Kom med til lancering af ny håndbog om fælleshaver

Kom med til lancering af ny håndbog om fælleshaver

Kom med til lancering af ny håndbog om fælleshaver Haver til Maver

Alle har ret til en have! Også alle, der bor alment, og dem er vi trods alt 1,1 millioner af i Danmark. Næsten hver femte indbygger, hver med sin egen historie, sit eget talent og drømme.

Siden 2015 har BoGro høstet erfaringer om dét at etablere, drive og forankre beboerdrevne fælleshaver i almene boligområder. De erfaringer er blevet samlet i en bog – en slags håndbog i fællesskab, som vi gerne vil dele med dig. Derfor inviterer Haver til Maver og Områdesekretariatet til lancering af håndbogen ‘BoGro – en guide til beboerdrevne fælleshaver i almene boligområder’ d. 14. november 2017 kl. 14 – 17.

Håndbogen er til dig, der ønsker at lede en inddragende proces fra ide til virkelighed. Dig, der ønsker at arbejde med fælleshaver som redskab til at skabe fællesskab, tryghed og stolthed, kompetenceudvikling og livsmestring. Dig, der savner et værktøj til alt dét, der ikke nødvendigvis handler om frø, forspiring og lugning, men derimod empowerment, beboerinddragelse og kommunikation.

Efter lanceringen vil bogen være frit tilgængelig til download her på www.havertilmaver.dk. Hold øje med hjemmesiden, hent bogen og få det til at gro, dér hvor du bor.

Vi glæder os til at se dig!

Læs mere om lanceringen og meld dig til lige her!

TANKERNE BAG BOGRO

Bo og Gro – opblomstring af naboskab i almene boligområder” er et projektsamarbejde, der løber i perioden 2015-2017 mellem boligselskaberne Nordkysten og Boliggården repræsenteret ved Områdesekretariatet Helsingør og den almennyttige forening Haver til Maver. Projektet støttet af Nordea-fonden med 6,7 mio kr. Håndbogen er en af målsætningerne i projektet og er blevet til på baggrund af erfaringer med at lave fælleshaver i tre almene boligområder, på evalueringer fra CFBU og Gehl, og på foreningen Haver til Mavers øvrige erfaring med have- og madbaseret udvikling.

Projektet er støttet af Nordea-fonden.

Sow Grow findes fordi vi er støttet af Nordea-fonden, tak :-)