Haver til Mavers projekt Den Grønne Rygrad lancerer ny hjemmeside

Haver til Mavers projekt Den Grønne Rygrad lancerer ny hjemmeside

Haver til Mavers projekt Den Grønne Rygrad lancerer ny hjemmeside 1977 554 Haver til Maver

Mere praksisnærhed, klima og bæredygtighed i undervisningen

Den nye hjemmeside fra Den Grønne Rygrad skal inspirere lærere til inddragelse af praksisnære natur-, klima- og bæredygtighedsforløb i undervisningen, så elever over hele landet kan modtage endnu mere motiverende naturfagsundervisning, for at understøtte den grønne dannelse.

Centralt på den nye hjemmeside står Den Grønne Rygrads overbliksværktøj, hvor mere end tusind aktiviteter er kortlagt. Når der klikkes på en kommune på kortet, kan man gå på opdagelse i alle de grønne aktiviteter, der eksisterer, og søgningen kan desuden sorteres inden for klassetrin og Den Grønne Rygrads seks temaer: Energi, Fødevarer, Klima, Natur, Ressourcer og Sundhed. Værktøjet indeholder også en materialedatabase, hvor man kan finde gratis undervisningsmaterialer inden for temaerne.

Hjemmesiden er for lærere, der underviser i naturfag og ønsker inspiration til klima- og bæredygtighedsundervisning, og til alle, der vil have et indblik i og et overblik over kommunernes grønne, politiske planer og undervisningsaktiviteter – kommunens grønne rygrad.

Besøg https://dengronnerygrad.dk og gå på opdagelse i værktøjet og i din kommunes mange grønne aktiviteter!

Den Grønne Rygrad samarbejder foreløbigt med 17 kommuner. CONCITOs Klimaambassade og Haver til Maver er organisationerne bag projektet, som er støttet af Novo Nordisk Fonden i perioden 2019-2024.