Food festival i Aarhus er vel-overstået, og vi havde tre fantastiske dage på Tangkrogen – til trods for en smule regn og blæst. Vi fik serveret ca. 2.000 portioner suppe, uddelt Mit Kokkeri kogebøger og kapret massere af nye til vores nyhedsbrev.
Størst opmærksomhed fik vores fantastiske suppe dog, og efter mange henvendelser… Her er opskriften på Haver til Mavers kartoffel-porre suppe fra Tangkrogen.
Ingredienser
4 spsk olivenolie
2 porrer
1 kg Kartofler
Økologiske grøntsagsbouillon, 4 spsk.
Vand
Krydderurter efter eget valg – eksempelvis gulerødder, persille, purløg, mynte eller timian.
Sådan gør du
Rens porrer og kartofler. Snit porrerne og steg dem i olivenolie i en gryde, til de er bløde. Hæld kartoflerne op i samme gryde. Hæld vand i til det dækker kartoflerne, derefter tilsættes grøntsagsbouillonen. Kog til kartoflerne er møre. Blend med en stavblender, og smag til med salt og peber.
Top suppen med fintskårne gulerødder og krydderurter.
Velbekomme og god fornøjelse