Bliv Frivillig på Haver til Mavers skolehavefestival DYRK LIVET

Bliv Frivillig på Haver til Mavers skolehavefestival DYRK LIVET

Bliv Frivillig på Haver til Mavers skolehavefestival DYRK LIVET Haver til Maver

Som frivillig i Haver til Maver bliver du del af skolehavebevægelsen

Med dit engagement kan du støtte skolehaverne landet over og bidrage til at styrke børns fortrolighed med madens vej fra jord til bord. Samtidig kan du få indsigt i arbejdet med økologi, bæredygtighed og læring og møde andre ligesindede.

Vi har brug for din hjælp – Bliv Frivillig på Haver til Mavers skolehavefestival Dyrk Livet

Den 7. september 2018 kl. 09-20 afholder Haver til Maver skolehavefestivalen DYRK LIVET. Her samler vi alle Danmarks skolehaveentusiaster for at netværke, spise god mad og udveksle viden om hvordan børn engageres i haven, naturen og køkkenet.

Men vi kan ikke gøre det alene. Vi har brug for både hænder og smilende ansigter, hvis vi skal skabe en uforglemmelig festival for os alle sammen.

Som frivillig på DYRK LIVET festivalen vil du være medvært og sørge for, at alle får en skøn oplevelse og et godt udbytte.

Du kan vælge mellem to frivillighold: A eller B

Hold A er opbygning- og oprydningsholdet. Vi mødes på Krogerup Avlsgaard torsdag d. 6. september kl. 12.00 for at bygge en flot festival op. Der er mulighed for at overnatte i telt i æblelunden til dagen efter. Lørdag d. 8. september pakker hold A festivalen sammen mellem kl. 09.00 – 13.00. Du har fri d. 7. september til at nyde festivalen i fulde drag.

OBS! Hold B er fyldt op.

Hold B er festivalholdet, som er på hele fredag d. 7. september. Opgaverne spænder fra at hjælpe med ved aktiviteter, holde gang i bålkomfurene, sælge merchandise og hjælpe til med andre praktiske opgaver. Hold B har vagter i løbet af dagen – fra vi påbegynder opstarten af festivalen kl. 08.00 til festivalen slutter kl. 22.00 med fest på marken.

Som tak for din indsats byder vi på mad og drikke, kaffe og snacks, en Haver til Maver goodiebag med t-shirt og andet godt – og en fantastisk dag og måske et par nye venner.

Vi glæder os til at se dig – du kan tilmelde dig nedenfor 🙂

Så kan du tilmelde dig her.