nav icon MENU search icon SØG
search icon
Skolehaver - Rådgivning og sparring

Rådgivning og sparring

Rådgivning og sparring

Haver til maver tilbyder rådgivning og sparring vedr. etablering, opstart og drift af skolehaver. Vores rådgivning udbydes til skoler, kommuner og privatpersoner – i gratis form og mod betaling. Læs mere her på siden.

Gratis rådgivning og sparring

SKOLER OG PRIVATPERSONER (der driver haver til maver skolehaver eller drømmer om det – pr. mail/Tlf.)

Hvis du er en skole eller privatperson, som er ved at starte en Haver til Maver skolehave eller allerede driver en Haver til Maver skolehave, kan du få gratis rådgivning (se her, hvad der skal til for at blive en Haver til Maver skolehave).

 

Vi yder i den forbindelse skriftlig eller telefonisk rådgivning inden for bl.a.:

Du har yderligere mulighed for at komme i gratis følordning på Krogerup, i Odense eller hos Næstved skolehaver, hvor du kan følge en erfaren haveformidler på 8 moduler i skolehaven. Du kan også deltage gratis på vores inspirations- og opstartsworkshops (se vores årsplan over arrangementer her).

TIL KOMMUNER

Hvis du er en kommune, som er interesseret i at etablere og finansiere driften af en skolehave, hvor elever i kommunens skoler kan gennemføre et samlet skolehaveforløb bestående af 8 moduler, kan vi tilbyde gratis rådgivning vedr.:

 

Frem til aftaleindgåelse: indledende fase

Løbende og efter en evt. aftaleindgåelse:

Øvrige behov for rådgivning

Rådgivning og sparring mod betaling

Er du en skole eller privatperson, som er ved at starte eller allerede driver en skolehave og har behov for 1:1 rådgivning, så yder vi gerne rådgivning mod betaling. Kontakt os for et tilbud skræddersyet til dine behov og ønsker.

Kontaktperson:

Tina Gliese Schjerling, projektleder: tgs@havertilmaver.dk, tlf. 20 98 30 48.