Job / Praktik

Vi hører gerne fra dig

Studentermedhjælper til kommunikation og sociale medier

Skolehaverne vokser vildt og derfor søger Haver til Maver jordens bedste studentermedhjælper, der kan vise verden vores univers af bålrøg, bønner og børnefællesskab. Er det dig? Du skal have kommunikationshåndværket i orden, være velbevandret på sociale medier og kunne gå top- struktureret til arbejdet.

Haver til Maver er en landsdækkende NGO, der arbejder for, at alle børn modtager undervisning i en skolehave i løbet af deres børnehaveliv og skolegang. Vi har ca. 40 lokale medlemshaver og en voksende portefølje af egne haver, der drives af sekretariatets knap 20 medarbejdere, der har baggrunde som kokke, landmænd, gartnere og naturvejledere. Du vil have base på hovedkontoret på Frederiksberg, men forventes at bruge tid i haverne for at indsamle materiale i form af fotos, videoer, historier og interviews med formidlere, elever og lærere.

Om dig
Du læser en relevant uddannelse fx kommunikation eller journalistik, og vil gerne give Haver til Mavers kommunikation et los i r****. Du arbejder selvstændigt, er nysgerrig og forstår, at superstjernerne er de skolehaveformidlere, der hver dag lærer børnene om madens vej fra jord til bord til jord.

Det er ikke et krav, at du kender til skole- og dagtilbudsområdet, men erfaring med sociale medier (pt primært instagram og facebook), nyhedsbreve (mailchimp) og hjemmeside (wordpress) og de bagvedliggende processer og mekanismer er et must. Hvis du har erfaring med at skrive pressemeddelelser, er det en fordel – ligeledes har den rette kandidat også et vist kendskab til kommunikation med fonde. Samtidig formår du at udfordre og flytte en organisation, der har et temmelig analogt udgangspunkt.

Om jobbet
Vi forestiller os, at du arbejder to-tre dage om ugen svarende til 10-15 timer eller efter aftale. Vi er fleksible omkring eksamensperioder og lægger vægt på, at Haver til Maver er en god arbejdsplads for alle medarbejdere. Vi har en travl, men uformel hverdag med mange rørende, morsomme og magiske historier fra børnenes skolehaver.

Om os
Haver til Maver er et gastronomisk skolehaveprogram, der siden 2006 er vokset frem i mere end 20 kommuner landet over. Klasser, der deltager i Haver til Mavers grundforløb, besøger stedet 8-10 gange i vækstsæsonen – stedet kan være parker, gårde, kolonihaver, skoler, slotshaver eller andre grønne arealer. Hver klasse har deres eget jordstykke, som de passer i grupper, og hvor de lærer at dyrke og tilberede grøntsager sammen med praksis-mindede fagpersoner såsom kokke, gartnere, landmænd og naturvejledere.

Ansøgningsfrist
Kort ansøgning og CV sendes til job@havertilmaver.dk ”student” i emnefelt. Opstart er hurtigst muligt herefter.

Relevante spørgsmål til stillingen kan rettes til Udviklings- og personalechef Camilla Roed Otte på 40401970 eller cro@havertilmaver.dk.

 

Skolehaveformidler til Haver til Maver

Ønsker du at være en del af den grønne omstilling og undervise børn i vejen fra jord til bord? Haver til Maver søger en energisk skolehaveformidler, som sammen med vores dygtige team, vil være med til at arbejde for at styrke børns jordforbindelse, ved at engagere dem i Haver til Mavers univers af bålrøg, bønner og børnefællesskaber. Du skal være en dygtig formidler og meget gerne have kompetencer inden for madlavning og det grønne læringsrum.

Stillingen er en sæsonansættelse i perioden 1. marts til 31. oktober og du vil skulle formidle dels på Krogerup Avlsgaard i Humlebæk og i vores nye skolehave i Hørsholm.

Læs mere om stillingen og søg den her: https://www.jobindex.dk/jobannonce/430404/skolehaveformidler

Skolehavepraktik

Skriv til rd@havertilmaver.dk, hvis du er interesseret i praktik i skolehaverne.

Haver til Maver ønsker at afspejle det samfund, vi er del af og den mangfoldige generation af børn, der hver dag kommer i skolehaverne. Hos os er dit engagement og dine kompetencer det vigtigste – ikke dit efternavn, køn eller din alder.