nav icon MENU search icon SØG
search icon
Nyheder

 nyhedsbrev –  oktober 2018

 

Nyhedsbrev oktober 2018

Nyhedsbrev oktober 2018

Stor tak til alle, der er med til at dyrke livet!

Efteråret er ved at indfinde sig, og vi er i haverne i fuld sving med at gøre klar til sæsonens finale.

Finalen i år adskiller sig fra de andre gode år ved, at vi i Haver til Maver kan se tilbage på noget af en milepæl – nemlig festivalen DYRK LIVET, hvor vi for første gang samlede professionelle og ildsjæle indenfor feltet have, mad og natur i børn og unges opvækst og, hvor foreningen Haver til Maver fik flyvehøjde med medlemmer og nye medlemmer i bestyrelsen.

Vi er kommet rigtigt godt fra start, og vi glæder os til, at vi sammen kan styrke feltet. Lige nedenfor kan du klikke dig videre og få DYRK LIVETs højdepunkter i ord, fotos og levende billeder.

LÆS MERE >>>

Sæt kryds i kalenderen

Haver til Mavers workshops, kurser og andre arrangementer er gratis for medlemmer. Er du ikke medlem endnu, kan du melde dig ind på vores hjemmeside.

Nyhedsbrev oktober 2018
Grøntsagskursus
5. november i Humlebæk
19. november i Aarhus

Elsker du at dyrke, tilberede, spise eller videreformidle grøntsagers utrolige egenskaber og historie, så er dette kursus for dig! Det kræver ingen særlige forkundskaber at deltage, men blot at du er nysgerrig og elsker grøntsager lige så højt som os.
Mere information og tilmelding.

Nyhedsbrev oktober 2018
1-dags kursus: Tværprofessionelt samarbejde og fagintegration i skolehaven 
6. december i Odense

Kurset er for dig, som enten driver eller besøger en skolehave. Dejlige dage i skolehaven, bliver bedre af godt samarbejde. At være barn i en skolehave, handler først og fremmest om at få gode oplevelser og erfaringer med have, natur og mad, men skolehaven kan mere end det. Oplevelserne i skolehaven, kan understøtte elevernes læring i mange af folkeskolens fag.
Mere information og tilmelding.

Kort nyt fra haverne under himlen

Hør Aarstidernes podcast fra DYRK LIVET

Podcast-bestyrer Mads Malik Fuglsang fra Aarstiderne var med til DYRK LIVET, og det kom der en fin podcast ud af med et godt indblik i, hvad Haver til Maver arbejder for. Lyt med og del den gerne med dem i dit netværk, der er nysgerrige på skolehavepotentialet.

LYT MED >>>

Er du ikke medlem endnu?

Hvad vil det sige at være medlem, og hvad kan du og din organisation få ud af at være med i foreningen Haver til Maver? Vi har samlet information og svar på de spørgsmål i vores medlemsoversigt for Haver til Maver-skolehaver og ligesindede organisationer og enkeltpersoner.
Læs med her.

Nyhedsbrev oktober 2018

Fortsæt rejsen på:

Facebook

Instagram

LinkedIn

Twitter

YouTube

www.havertilmaver.dk  info@havertilmaver.dk  (+45) 20 98 30 48

Her kan du opdatere din profil eller afmelde nyhedsbrevet.

<!doctype html>