nav icon MENU search icon SØG
search icon
Nyheder

 

 

Nyhedsbrev november 2018


Nyhedsbrev november 2018
Foto: Martin Sørensen / minby.dk

Juhuu!
40 Haver til Maver-skolehaver på Danmarkskortet

I arbejdet med udbredelsen af skolehaver til alle børn i landet, kan vi nu sætte to flotte nåle i kontorets landkort. Nordea-fonden har støttet udbredelsen og forankringen af Haver til Maver-skolehaver over hele landet, og ‘Haver til Maver Frederiksberg’ bliver nummer 40.

Frederiksberg Fonden støtter etablering og drift af skolehaverne, når Haver til Maver omdanner et af Slots- og Kulturstyrelsens arealer i Frederiksberg Have til grønne og spirende klasseværelser under åben himmel. Frederiksberg Kommunes skolebørn, lærere og pædagoger forventes at kunne indtage ’Haver til Maver Frederiksberg’ allerede fra april 2019.

LÆS MERE >>>

Sæt kryds i kalenderen

Nyhedsbrev november 2018
Gå-hjem-møde 
13. november i Vejle

Kom til gå-hjem-møde, hvor Madkulturen med udgangspunkt i FN’s bæredygtighedsmål tager bæredygtighed ned på et mere jordnært niveau gennem inputs, erfaringer inspiration fra tre fødevarevirksomheders daglige arbejde med bæredygtighed
Mere information og tilmelding.

Nyhedsbrev november 2018
Grøntsagskursus
19. november i Aarhus

Elsker du at dyrke, tilberede, spise eller videreformidle grøntsagers utrolige egenskaber og historie, så er dette kursus for dig! Det kræver ingen særlige forkundskaber at deltage, men blot at du er nysgerrig og elsker grøntsager lige så højt som os.
Mere information og tilmelding.

Kort nyt fra haverne under himlen

Projektstøtte fra Realdania og Friluftsrådet

Kan skolehaven skabe inklusion og sammenhold på tværs af forskellige befolkningsgrupper og fungere som et fælles mødested for det lokale foreningsliv og resten af lokalsamfundet?

Med knap to millioner kr. i ryggen igangsætter Haver til Maver nu et nyt udviklingsprojekt, der skal kortlægge og udvikle prototyper for, hvordan skolehaver kan åbnes og benyttes til læring, leg og friluftsliv for både børn, unge voksne og ældre.

LÆS MED >>>
Nyhedsbrev november 2018

Postkort fra Helle i Fiskbæk

Med en solsikke bag øret beretter Helle Bojsen ærligt fra det sønderjyske skolehaveliv i en opsamling af sæsonens arbejde skrevet som en hilsen til skolehavefolket.

LÆS MED >>>

Haver til Mavers skolehave nummer 39

Byd velkommen til den nye Haver til Maver skolehave på Tinderhøj skole i Rødovre. Skolens motto er ‘lær-leg-lev’, og det har de bragt med ind i opbygningen af skolehavemodulerne.

LÆS MED >>>

Job: Bliv skolehaveudvikler i Rødovre

Brænder du for at udvikle undervisningsmateriale til skolehaven og etablere skolehaven i praksis, så der denne stilling som skolehaveudvikler på Tinderhøj Skole måske noget for dig.

LÆS MED >>>

Er du ikke medlem endnu?

Hvad vil det sige at være medlem, og hvad kan du og din organisation få ud af at være med i foreningen Haver til Maver? Vi har samlet information og svar på de spørgsmål i vores medlemsoversigt for Haver til Maver-skolehaver og ligesindede organisationer og enkeltpersoner.
Læs med her.

Nyhedsbrev november 2018

Fortsæt rejsen på:

Facebook

Instagram

LinkedIn

Twitter

YouTube

www.havertilmaver.dk  info@havertilmaver.dk  20 98 30 48

Her kan du opdatere din profil eller afmelde nyhedsbrevet.

Nyhedsbrev november 2018