nav icon MENU search icon SØG
search icon

 

 
Nyhedsbrev december 2018


Nyhedsbrev december 2018

Velkommen
til nye medlemmer og nye folk i bestyrelsen

Af hjertet tak til dig, der nu har meldt dig ind i bevægelsen Haver til Maver. Tak fordi du vil være en del af noget kæmpestort. Noget der spirer, blomstrer, koger, syder og smager i landsbyer, ved vandkanten, i storbyer og i de omgivende samfund. Sammen med andre gode folk over hele Danmark tager du medansvar for børns livsduelighed og ret til at lære, hvor maden kommer fra.

Som medlem er du også med til at øge bevægelsens momentum i samfundet, vores fælles pondus i det politiske arbejde, vores muligheder for at støtte op om dit arbejde via forskning, fundraising, synlighed og direkte sparring.

Vi siger også et stort velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Louise Køster, Hanne Dollerup, Mette Heiberg og Thomas Færgeman. Mød dem alle i vores interview og læs, hvor de gerne vil flytte foreningen hen.

LÆS MERE >>>

Sæt kryds i kalenderen

Haver til Mavers workshops, kurser og andre arrangementer er gratis for medlemmer.

Nyhedsbrev december 2018
Kursus: Dyrk din viden – tværprofessionelt samarbejde og fagintegration i skolehaven 
29. januar i Odense kl. 10.00-14.00

Kurset er for dig, som enten driver eller besøger en skolehave. Dejlige dage i skolehaven, bliver bedre af godt samarbejde. At være barn i en skolehave, handler først og fremmest om at få gode oplevelser og erfaringer med have, natur og mad, men skolehaven kan mere end det. Oplevelserne i skolehaven, kan understøtte elevernes læring i mange af folkeskolens fag.
Mere information og tilmelding.

Nyhedsbrev december 2018
Netværksmøde
29. januar i Odense kl. 14.00-17.00

Efter kurset “Dyrk din viden tværprofessionelt samarbejde og fagintegration i skolehaven’ er der et netværksmøde for Haver til Maver-skolehaver.

Mere information og tilmelding.

Kort nyt om have, natur og mad

Alle børn har en vigtig rolle i skolehaven

Skolehavestafetten i serien ’postkort fra en skolehave’ går videre til Marie Baun Christensen fra Natursamarbejdet Aarhus. I foråret 2019 ser hun frem mod 6. sæson for de århusianske skoler og dagtilbud.

LÆS MED >>>

Flere børn laver mad derhjemme

Onsdag offentliggjorde Madkulturen den årlige måling af danskernes madkultur, Madkultur18. Der er godt nyt fra køkkenfronten i børnehøjde. I 2015 havde 8 % af børnefamilierne børnene med i køkkenet, i dag er det 12 %. Dvs. en stigning på 50 %. Læs om det, fra side 99 i rapporten.

FÅ INDBLIK >>>
Nyhedsbrev december 2018

Efterlysning: Skoleklasser til Haver til Maver Frederiksberg

Kender du en lærer i Frederiksberg Kommune, så giv hende et praj. Det er nemlig åbent for ansøgninger fra skoleklasser, der vil indgå i kulinariske skolehaveforløb i den nye skolehave i Frederiksberg Have.

LÆS MERE >>>

Er du ikke medlem endnu?

Hvad vil det sige at være medlem, og hvad kan du og din organisation få ud af at være med i foreningen Haver til Maver? Vi har samlet information i vores medlemsoversigt for Haver til Maver-skolehaver, ligesindede organisationer og enkeltpersoner.
Læs med her.

Nyhedsbrev december 2018

Fortsæt rejsen på:

Facebook

Instagram

LinkedIn

Twitter

YouTube

www.havertilmaver.dk  info@havertilmaver.dk • 20 98 30 48

Her kan du opdatere din profil eller afmelde nyhedsbrevet.

Nyhedsbrev december 2018