Saml og del viden i dit skolehavenetværk

Saml og del viden i dit skolehavenetværk

Saml og del viden i dit skolehavenetværk Haver til Maver

Et godt netværk er vigtigt, når din skolehave skal spire. Et vidtforgrenet rodnet står nemlig stærkere

 

Haver til Mavers kantine var derfor det oplagte sted at suge til sig af næring og viden fra ligesindede skolehavepraktikere.

Rodnettet mellem skolehaverne bliver stærkere, jo flere skolehaver der sættes på landkortet. Derfor var det glædeligt, at skolehaveseminariet husede repræsentanter både fra Nordjylland, Fyn og mange sjællandske skoler, dog med en enkelt afstikker helt fra Libanon, hvor Zaher – Grow to Learn oplærer udsatte unge og syriske flygtninge i at dyrke byhaver.

De lokale erfaringer med at etablere og drive et faglokale under åben himmel varierer fra sted til sted. Derfra er der meget viden at hente og dele deltagerne imellem. Gulerodsloungen i Haver til Mavers kantine var stedet at socialisere, diskutere og udveksle erfaringer eller blot lade dagens mange indtryk synke ind.

For Haver til Maver er det vigtigt, at skolehaverne gror op og bliver selvstændige fra Haver til Maver-organisationen. Derfor tilskynder Haver til Maver, at de egentlige praktikere af jordens bedste faglokale knytter bånd og i fællesskab vokser sig store, sunde og bæredygtige.