ERFAREN PROJEKTCHEF TIL HAVER TIL MAVER

ERFAREN PROJEKTCHEF TIL HAVER TIL MAVER

ERFAREN PROJEKTCHEF TIL HAVER TIL MAVER 600 270 Haver til Maver

Er du nysgerrig, er du god til at få tingene til at ske, og er du klar til en hverdag med projekter til gavn for børn og unge, og hvor de færreste dage ligner hinanden? Hos Haver til Maver drømmer vi om en skole, hvor naturen, haven og maden er ligeså vigtig som lommeregner og læsehæfte. Og vi har brug for dig!

Vi søger en erfaren lederprofil med stort overblik og sans for både den operationelle og strategiske del af projektstyringen. En person, der kan rykke på Haver til Mavers ambitiøse og voksende portefølje af projekter og sikre sammenhæng mellem projekterne. Opgaverne er alsidige og favner alt fra aktiv deltagelse i strategi- og organisationsudvikling, deltagelse i udviklingen af nye projekter og partnerskaber samt styring af projektporteføljen. Du bliver ansvarlig for såvel den faglige som den personalemæssige ledelse af projektteamet. Du refererer til vores leder Susanne Leegaard.

PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER:

  • Ansvarlig for løbende og systematisk faglig og ledelsesmæssig sparring med projektledere, projektmedarbejdere og fagmedarbejdere.
  • Varetagelse af det daglige samarbejde med partnere og interessenter – f.eks. fonde, ministerier, universiteter, organisationer, partnerkommuner m.fl.
  • Ansvarlig for ressourcestyring og leverancesikring af projektporteføljen, herunder afdelingens brug af projektstyringsredskaber samt timeregistrering.
  • Ansvarlig for projekternes budgettering, økonomiopfølgning og rapportering.

VORES FORVENTNINGER TIL DIG:

  • Du har solid erfaring som leder, har yderst gode samarbejdsegenskaber og elsker at lede ved eksempel og gøre andre gode.
  • Stor erfaring med effektiv projektledelse af lignende projekter, både på et strategisk og operationelt niveau. Sandsynligvis har du minimum 6-8 års erfaring.
  • Du har god forståelse for den offentlige sektor. Erfaring med kommunesamarbejde og forankring er et plus.
  • Du mestrer projekt- og ressourcestyring, evaluering, dokumentation og økonomistyring og kan lede dine medarbejdere igennem disse discipliner.
  • Du har lyst til at arbejde i en lille, agil organisation med store ambitioner. Du trives med forandringer og stor alsidighed i opgaverne.

VI TILBYDER DIG:

  • En arbejdsplads der arbejder med alt fra bål til verdensmål med fantastiske rammer og ønske om, gennem børn og unge, at ændre verden til det bedre.
  • Ansvaret for en alsidig portefølje af projekter og opgaver, som vil udfordre og udvikle dig som menneske, leder og kollega – og verdensborger.
  • Et team af dedikerede kolleger som brænder for at gøre en forskel, og som elsker at komme på arbejde hver dag.
  • Som ansat hos Haver til Maver nyder vi godt af et stort fællesskab på Krogerup Avlsgaard, grøn og økologisk frokostordning, kontor ”på landet”, frisk luft i næsen og glade børn i skolehaven.

Vil du være med til at skabe ”jordens bedste forening” for grønne initiativer i Danmark, så hører vi meget gerne fra dig. Hos Haver til Maver får du chancen for at være med til at sætte retningen for en moderne ngo med et meget stort potentiale.

Vi står og mangler projektchefen nu, og indkalder derfor til samtaler løbende. Vi venter naturligvis på den rette kandidat, men ser frem til at høre fra dig så hurtigt som muligt.

 

Ansøgning: Sendes fortroligt pr. mail til projektchef@havertilmaver.dk

Ansøgningsfrist: 20. februar 2019

Arbejdspladsens adresse: Krogerup Avlsgaard, Krogerupvej 3C, 3050 Humlebæk

Stillingsbetegnelse: Projektchef

Tiltrædelsesdato: Snarest muligt

Hent stillingsopsalget som PDF her