nav icon MENU search icon SØG
search icon
Nyheder

ERFAREN PROJEKTCHEF TIL HAVER TIL MAVER

ERFAREN PROJEKTCHEF TIL HAVER TIL MAVER
ERFAREN PROJEKTCHEF TIL HAVER TIL MAVER

Er du nysgerrig, er du god til at få tingene til at ske, og er du klar til en hverdag med projekter til gavn for børn og unge, og hvor de færreste dage ligner hinanden? Hos Haver til Maver drømmer vi om en skole, hvor naturen, haven og maden er ligeså vigtig som lommeregner og læsehæfte. Og vi har brug for dig!

Vi søger en erfaren lederprofil med stort overblik og sans for både den operationelle og strategiske del af projektstyringen. En person, der kan rykke på Haver til Mavers ambitiøse og voksende portefølje af projekter og sikre sammenhæng mellem projekterne. Opgaverne er alsidige og favner alt fra aktiv deltagelse i strategi- og organisationsudvikling, deltagelse i udviklingen af nye projekter og partnerskaber samt styring af projektporteføljen. Du bliver ansvarlig for såvel den faglige som den personalemæssige ledelse af projektteamet. Du refererer til vores leder Susanne Leegaard.

PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER:

VORES FORVENTNINGER TIL DIG:

VI TILBYDER DIG:

Vil du være med til at skabe ”jordens bedste forening” for grønne initiativer i Danmark, så hører vi meget gerne fra dig. Hos Haver til Maver får du chancen for at være med til at sætte retningen for en moderne ngo med et meget stort potentiale.

Vi står og mangler projektchefen nu, og indkalder derfor til samtaler løbende. Vi venter naturligvis på den rette kandidat, men ser frem til at høre fra dig så hurtigt som muligt.

 

Ansøgning: Sendes fortroligt pr. mail til projektchef@havertilmaver.dk

Ansøgningsfrist: 20. februar 2019

Arbejdspladsens adresse: Krogerup Avlsgaard, Krogerupvej 3C, 3050 Humlebæk

Stillingsbetegnelse: Projektchef

Tiltrædelsesdato: Snarest muligt

Hent stillingsopsalget som PDF her