BOGRO OG HAVER TIL MAVER INVITERER TIL NETVÆRKSMØDE OM DE FØRSTE ÅR I EN FÆLLESHAVE MED JORDNÆRE FORTÆLLINGER.
Vil du høre hvordan andre, helt konkret, etablerer fælleshaver i almennyttige boligområder? Vil du gerne vide mere om, hvad der kan lade sige gøre, der hvor du er? Så kom til social gardening netværksmøde, og mød beboere og eksperter med erfaring inden for etablering af fælleshaver.
- Hvad: Netværksmøde, Social Gardening-netværk
- Hvornår: Onsdag 24. maj, kl. 15.00 – 18.00
- Hvor: Rebel Food IVS, Grønttorvet 50-60, Valby
- Hvem: Boligsociale medarbejdere, projektudviklere, grønne iværksættere og forskere, som interesserer sig for byudvikling, boligsociale områder eller for haver som redskab til flere fællesskaber.
TILMELDING
Der er begrænsede pladser. Tilmelding skal ske her.
DU FÅR:
- Workshop om have-etablering, med fokus på at give dig redskaber til at kommer videre, eller igang, der hvor du er.
- Gode og dårlige erfaringer fra have-iværksættere, de boligsociale ildsjæle, og professionelle inden for etablering af haver.
- Praktisk, jordnært indblik i driften af fælleshaver i almene boligområder
- Styrket dit netværk med ligesindede og potentielle partnerskaber
- Indflydelse på, hvordan Social Gardening bevægelsen former sig i Danmark og konkret ansvar i videreførslen af netværket
OPLÆGSHOLDERE:
- Beboere fra Fælleshaverne i BoGro
- Anlægsgartner Jonas Olsen fra Stenbroens Aps. Stenbroens anlægsgartner har over 10 års erfaring med at etablere grønne, miljøvenlige projekter i byen.
Haver til Maver og Områdesekretariatet Helsingør har lavet BoGro – et bud på, hvordan hjemmet bliver mere grønt, spiseligt, sundt og utroligt for alle os, der bor i lejligheder. I perioden 2015-2017 laver vi fælleshaver og udekøkkener sammen med beboerne i tre boligområder i Helsingør; Tibberupparken, Vapnagaard og Nøjsomhed. Områdesekretariatet i Helsingør leder den boligsociale indsats i BoGro, herunder i Tibberupparken, på Vapnagaard og i Nøjsomhed. Haver til Maver er en landsdækkende almennyttig forening, der arbejder for at styrke primært børn og unges engagement i bæredygtighed, madkultur og sundhed. Projektet er støttet af Nordea-fonden.