nav icon MENU search icon SØG
search icon
Om Haver til Maver

Ledige stillinger i Haver til Maver

Ledige stillinger:

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger. Ledige stillinger i Haver til Maver sekretariatet og skolehaverne vil blive slået op her på siden, på LinkedIn og på Facebook, samt i vores nyhedsbrev.

Studentersamarbejde og praktik

Vi lægger vægt på at have praktikanter og studentersamarbejder. Det kan være praktikanter fra professionshøjskoler eller universiteter. Lige nu er vi på udkig efter følgende praktikanter.

Universitetspraktik
Er du igang med en relevant universitetsuddannelse og vil prøve kræfter med et halvt års relevant praktikerfaring? Så stiller vi praktikplads til rådighed i en af Danmarks mest spændende non profit organisationer. Du får din daglige gang på den mest besøgte gård i Danmark i et miljø hvor uniformen kan bestå af gummistøvler, bærbar, høtyv og skjorte. Med andre ord; et inspirerende og samarbejdsorienteret fællesskab. Du er i gang med en universitetsuddannelse inden for fx læring, ledelse, forretningsudvikling, byplanlægning, kommunikation eller fødevaresystemer. Send gerne en kort ansøgning og CV til leder Daniel Hervik

 

Haverformidler-praktikanter søges
Fra april måned søger vi praktikanter, som har lyst til at prøve kræfter med skolehaver og formidling til børn i øjenhøjde. Arbejdet foregår i det fri i daglig kontakt med børn, lærere og pædagoger. Vi tilbyder praktikplads i skolehaverne i hhv. Humlebæk, Gentofte og på Frederiksberg. Du kan være studerende på fx Ernærings- og Sundhedsuddannelsen eller anden relevant uddannelse. For nærmere information kontakt Rikke Danø.

Ansøgninger til haveformidler-praktikant

mail ikon
Ansøgninger kan sendes til
Rikke Danø
rd@havertilmaver.dk

Du er altid velkommen til at skrive en uopfordret ansøgning til leder Daniel Hervik

Bliv Frivillig i Haver til Maver

Skriv dig op som frivillig og bliv del af den grønne bevægelse!

Når du har skrevet dig op kommer du på vores frivilligliste og bliver kontaktet, hvis vi har brug for ekstra hænder eller hjælp til et Haver til Maver arrangement – fx. skolehavefestivalen DYRK LIVET. Som frivillig i Haver til Maver er du med til at styrke børns fortrolighed med madens vej fra jord til bord – samtidig bliver du del af et netværk, der arbejder for mad, natur og have i børn og unges opvækst.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv dig op som frivillig her

 

Ledige stillinger i Haver til Maver sekretariatet og skolehaverne bliver slået op her på siden, på LinkedIn og på Facebook, samt i vores nyhedsbrev.