nav icon MENU search icon SØG
search icon
Om Haver til Maver

Ledige stillinger i Haver til Maver

Vi har ingen ledige stillinger pt.
Ledige stillinger i Haver til Maver sekretariatet og skolehaverne bliver slået op her på siden, på LinkedIn og på Facebook, samt i vores nyhedsbrev.

Studentersamarbejde og praktik

Vi lægger vægt på at have praktikanter og studentersamarbejder. Det kan være praktikanter fra professionshøjskoler eller universiteter. Lige nu er vi på udkig efter følgende praktikanter.

Universitetspraktik
Er du igang med en relevant universitetsuddannelse og vil prøve kræfter med et halvt års relevant praktikerfaring? Så stiller vi praktikplads til rådighed i en af Danmarks mest spændende non profit organisationer. Du får din daglige gang på den mest besøgte gård i Danmark i et miljø hvor uniformen kan bestå af gummistøvler, bærbar, høtyv og skjorte. Med andre ord; et inspirerende og samarbejdsorienteret fællesskab. Du er i gang med en universitetsuddannelse inden for fx læring, ledelse, forretningsudvikling, byplanlægning, kommunikation eller fødevaresystemer. Send gerne en kort ansøgning og CV til leder Susanne Leegaard.

 

Haverformidler-praktikanter søges
Fra april måned søger vi praktikanter, som har lyst til at prøve kræfter med skolehaver og formidling til børn i øjenhøjde. Arbejdet foregår i det fri i daglig kontakt med børn, lærere og pædagoger. Vi tilbyder praktikplads i skolehaverne i hhv. Humlebæk og i Gentofte. Du kan være studerende på fx Ernærings- og Sundhedsuddannelsen eller anden relevant uddannelse. For nærmere information kontakt Sally Nordlund Andersen.

Du er altid velkommen til at skrive en uopfordret ansøgning til leder Susanne Leegaard.