nav icon MENU search icon SØG
search icon
Tilbud og aktiviteter

Jord til bord på Krogerup - inspirationsdag i skolehaven for lærer og voksneBesøgsdag for lærere og voksne: Jord til bord på Krogerup – inspirationsdag i skolehaven

Kom til inspirationsdag i skolehaven for lærere, pædagoger, studerende, kulinariske faggrupper eller andre interesserede

 

Haver til Maver, Krogerup har 10 års erfaring i praksisnære Jord-til-bord-undervisningsforløb for børn og unge i alle aldre. En dag på Krogerup med erfarne Haver til Maver-formidlere giver inspiration til udeskole, friluftsliv og skolehaveaktiviteter. I vil blive engageret i dyrkning af grøntsager, naturoplevelser og madlavning over bål samt det pædagogiske univers, der er Haver til Maver.

Eksempel på Program for en inspirationsdag (med indlagte pauser):

 

9-9.15: Velkomst til Krogerup og Haver til Maver

9.15-10.00: Rundvisning på Krogerup.

Fokus: Introduktion til Haver til Mavers pædagogiske profil med eksempler på de praksisnære og sansebaserede aktiviteter relateret til dyrkning og natur, som både skolebørn og børnehavebørn bliver engageret i.

10.00-12.00: Øvelser og vegetarisk madlavning i udekøkken over bålkomfurer og fællesspisning kl. 11.30. Fokus: enkle madlavningsaktiviteter omkring bålkomfuret.

12.00: Opsamling og afslutning.

En Haver til Maver-formidler er ansvarlig for oplæg og praktisk afvikling af dagen.

Praktisk info: Husk at sørge for har godt tøj og skotøj på til at være udenfor og gå rundt i en mark. Der vil være varm kaffe og te hele dagen.

Hvor: Krogerupvej 3C, 3050 Humlebæk.

Pris: Ring eller skriv til os og få et tilbud.

Har du/I særlige ønsker, så er du velkommen til at kontakte os – vi kan skræddersy et program til dig!