Dyrk Livet

Dyrk Livet Festival 2023

Kom til Dyrk Livet Festival 2023 onsdag 20. september kl. 9.30-15.00 i Brøndsalen i de smukke omgivelser i Frederiksberg Have på Frederiksberg. Se det faglige program her og det offentlige program her, og tilmeld dig her.

For vi befinder os i jordens vigtigste årti. Det kalder på handling, hvis vi sammen skal én af tidens vigtigste samfundsudfordringer til livs – hvordan ser folkeskolen ud i Danmark, når både trivsel og fremtidens klimavirkelighed skal integreres i undervisningen?

Få udendørs læringsrum er så konkrete som Haver til Mavers anerkendte skolehaveprogram. Her skaber vi positive børnefællesskaber med praksisnær, motiverende og anvendelsesorienteret undervisning. Danner grønne skærmfrie dannelsesrum, der giver forståelse og fortrolighed med både klimaudfordringer og løsninger og styrker handlekompetencen til grøn omstilling. Giver frirum fra skæld ud, forventninger, karakterer og fastfrosne roller.

Med festivalen hylder vi skolehaven og markerer samtidig begyndelsen på en national udrulning af Haver til Maver med målet om skolehaver i alle kommuner inden 2030.

Tilmeld dig Dyrk Livet Festival 2023

Tryk her!