nav icon MENU search icon SØG
search icon
Bliv medlem

Bliv medlem af Haver til Maver

Bliv medlem af Haver til Maver

Om os

Haver til Maver er en paraplyorganisation for alle, der arbejder med have, mad og natur i børn og unges opvækst. Haver til Maver sekretariatet er specialiseret i skolehaver og rådgiver om opstart og drift af skolehaver i hele landet – læs mere her. Vi driver desuden selv skolehaver i Fredensborg og Gentofte for at holde jordforbindelsen.

Foreningens formål

At styrke børn og unges fortrolighed med og forståelse for madens vej fra jord til bord, for naturen, for økologi og bæredygtighed, for madkvalitet og for en sund levevis.

Find vedtægterne for foreningen her:

pdf ikon
Vedtægter for foreningen Haver til Maver - 07/12/2017 (PDF)

Kom med i bevægelsen

Med et medlemskab i Haver til Maver kan du være med til at øge bevægelsens momentum i Danmark. Det vil styrke vores fælles pondus i det politiske arbejde, vores muligheder for at støtte op om alle de aktører og organisationer der arbejder ind for feltet via forskning, fundraising, synlighed og direkte sparring. Sammen arbejder vi for, at have, mad og natur bliver en del af alle børn og unges opvækst. Vi tror på, at fortrolighed med have, mad og natur giver børn og unge bedre forudsætninger for at tage vare på sig selv, hinanden og den verden, som de er en del af.

Som medlem er du med til at øge bevægelsens momentum i samfundet, vores fælles pondus i det politiske arbejde, vores muligheder for at støtte op om dit arbejde via forskning, fundraising, synlighed og direkte sparring.

Dine fordele

Som medlem af foreningen Haver til Maver har du en række fordele:

Der er tre kategorier af medlemskab i foreningen:

 

Medlemmer med stemmeret til generalforsamlingen:

Medlemmer uden stemmeret til generalforsamlingen: