nav icon MENU search icon SØG
search icon
Bliv medlem

Bliv medlem af Haver til Maver

Bliv medlem af Haver til Maver

Vil du være med til at styrke børn og unges forståelse for fødevarer, bæredygtighed og sundhed og på den måde bidrage positivt til den grønne omstilling i Danmark? Så meld din forening, skole eller organisation ind i Haver til Maver.

Om os

Haver til Maver er en paraplyorganisation for alle, der arbejder med have, mad og natur i børn og unges opvækst. Vi tilbyder kommuner, skoler og organisationer over hele landet materialer, rådgivning og hjælp til opstart og drift af skolehaver, og vi driver også selv skolehaver i Fredensborg og Gentofte og på Frederiksberg for at holde jordforbindelsen.

Vi er sat i verden for at styrke børn og unges forståelse for madens vej fra jord til bord, for natur, økologi og bæredygtighed, for madkvalitet og for en sund levevis. Kan du tilslutte din organisation det formål, så bliv medlem.

Læs foreningens vedtægter her:

pdf ikon
Vedtægter for foreningen Haver til Maver - 07/12/2017 (PDF)

Kom med i bevægelsen

Som medlem af Haver til Maver får din organisation en lang række fordele, herunder adgang til materialer og rådgivning inden for havedyrkning og naturvejledning, pædagogik og læring, økonomi og fundraising, organisation og ledelse, pr og kommunikation og meget mere.

Samtidig er I som medlem med til at øge bevægelsens momentum i Danmark og styrke vores fælles pondus i det politiske arbejde. Det giver os bedre muligheder for i fællesskab at støtte op om de mange aktører og organisationer, der hver dag arbejder for at gøre have, mad og natur til en del af alle børn og unges opvækst.

Vi tror på, at fortrolighed med have, mad og natur giver børn og unge bedre forudsætninger for at tage vare på sig selv, hinanden og den verden, de er en del af. Medlemmer af Haver til Maver støtter arbejdet gennem alt fra forskning til fundraising, synlighed og direkte sparring.

Medlemmer af foreningen Haver til Maver får en række fordele:

Det er pt. gratis for organisationer at være medlem.

Ønsker du som privatperson at blive en del af bevægelsen – så tilslut dig Venner af Haver til Maver. Læs mere om, hvordan du støtter og kommer med her

 

Anmod om medlemskab af Haver til Maver  her