nav icon MENU search icon SØG
search icon
Skolehaver

Skolehavefest – åbning af Haver til Maver Frederiksberg

Skolehavefest - åbning af Haver til Maver Frederiksberg
Skolehavefest – åbning af Haver til Maver Frederiksberg
Haver til Maver inviterer dig til åbningsfest i Haver til Maver, Frederiksberg, den nye skolehave midt i Frederiksberg Have.

Fredag 23. august kl. 15.00 – 17.00
Frederiksberg Have, Frederiksberg Runddel 3E, 2000 Frederiksberg
Det bliver en gedigen fejring, ikke kun af den nye skolehave til Frederiksberg Kommunes skolebørn, men også af en anden stor og vigtig milepæl i Haver til Mavers og danske skolebørns historie.

Skolehavens utrolige univers eksisterer nu mere end 150 forskellige steder over hele landet, hvoraf 42 er Haver til Maver-skolehaver. Det betyder, at over 15.000 skolebørn årligt får jord under neglene og lærer og erfarer livet i haven og den forunderlige proces fra frø til spiseligt grønt.

Alt dette vil vi gerne fejre med dig, børn og voksne fra Frederiksberg og omegn og gæster til festivalen Copenhagen Cooking & Food Festival.

PROGRAM 

  • 15.00 Haver til Maver Frederiksberg åbner.
  • 15.15 Åbningssalut – mød bl.a. Christine Paludan-Müller fra Nordea-fonden, Martin Dahl fra FrederiksbergFonden og Søren Ejlersen fra Haver til Maver.
  • 15.30 Smag, sans og oplev den nye spirende skolehave på en rundtur i haven – og deltag i en eller flere af de mange aktiviteter for både store og små. Gå på opdagelse og bliv klogere på Frederiksberg Skolehave –  afprøv din viden om frø i vores frø-quiz – test dine køkkenskills i udekøkkenet og lav din egen dressing med friske krydderurer –  besøg bierne og smag på honning – udforsk de spiselige blomster – undersøg grøntsagerne i skolehaven – hør historien om Frederiksberg Have fra Slots- og Kulturstyrelsen.
  • 17.00 Tusinde tak for i dag!

Alle gæster får et eksemplar af kogebogen MIT Kokkeri med sig hjem.

Glæd dig til at opleve en levende skolehave i pomp og pragt og spækket med hyggelige aktiviteter for store og små.

Tilmeld dig ved at skrive en mail til Noonja Pedersen:

 

Frederiksberg Skolehave er stiftet med støtte fra Frederiksberg Fonden. Udbredelsen af skolehaver i Danmark er støttet af Nordea-fonden.

 

Skolehavefest - åbning af Haver til Maver Frederiksberg

Se alle arrangementer for 2019 her