nav icon MENU search icon SØG
search icon
Nyheder

DYRK LIVET 2019

DYRK LIVET 2019
DYRK LIVET 2019

Bål til verdensmål – Hvordan klæder vi børn og unge på til bæredygtig udvikling? Det er temaet for årets DYRK LIVET. Festivalen sker fredag 6.september 2019 i Humlebæk.

For andet år i træk inviterer vi til DYRK LIVET, i år med fokus på FN’s 17 verdensmål. For hvad er sammenhængen egentlig mellem 193 statslederes store ambitioner for klodens fremtid og tusindvis af elevers selvdyrkede måltider? Og hvordan gør man en gigantisk organisations brede tanker for verdenssamfundet til noget jordnært, som kan inspirere almindelige mennesker til at tage del i den grønne omstilling?

Endnu en gang ønsker vi at samle alle os, som arbejder inden for feltet have, mad og natur i børn og unges opvækst til en dag fyldt med inspiration, oplæg, samtaler, workshops og selvfølgelig masser af muligheder for at få nye venner og opfriske gamle bekendtskaber over god mad og drikke. Du kan endda overnatte i dit eget telt på Krogerup og vågne op til morgenmad i marken.

Hvad: Festival for alle, som arbejder med natur, have eller mad i børn og unges opvækst – skolehaveentusiaster, undervisere, naturformidlere, madfolk, beslutningstagere, aktivister, ildsjæle og dagsordensættere.

Hvornår: Fredag 6. september 2019

Hvor: Krogerup Avlsgaard – Krogerupvej 3C, 350 Humlebæk.

Pris:  Festivalen er gratis. Frokost og middag kan tilkøbes. Frokost koster 250 kr. middag og overnatning i eget telt med morgenmad koster 350 kr. Når din tilmelding er bekræftet får du mulighed for at købe madbilletter.

Tilmelding: Tilmeld dig her. Da der er begrænsede antal pladser, kuraterer vi gæstelisten, og du er derfor først tilmeldt, når du modtager en bekræftelse i midten af juni. Vi opkræver et no show fee, hvis du ikke kommer uden at melde afbud dagen forinden.

PROGRAM FOR DYRK LIVET 2019

FREDAG 6. SEPTEMBER

LØRDAG 7. SEPTEMBER

 

Se alle arrangementer for 2019 her