nav icon MENU search icon SØG
search icon
Nyheder

DYRK LIVET 2019

DYRK LIVET 2019
DYRK LIVET 2019

Bål til verdensmål – Hvordan klæder vi børn og unge på til bæredygtig udvikling? Det er temaet for årets DYRK LIVET. Festivalen sker fredag 6.september 2019 i Humlebæk.

Hvad: Festival for alle, som arbejder med natur, have eller mad i børn og unges opvækst – skolehaveentusiaster, undervisere, naturformidlere, madfolk, beslutningstagere, aktivister, ildsjæle og dagsordensættere.

Hvornår: Fredag 6. september 2019

Hvor: Krogerup Avlsgaard – Krogerupvej 3C, 350 Humlebæk.

Pris:  Festivalen er gratis, tilmelding kræves (se link nedenfor) og madbillet købes  her

Tilmelding: Der er lukket for tilmelding. Ønsker du har komme på ventelisten kontakt Catrine Rosenmeier på: cr@havertilmaver.dk. OBS: Vi opkræver et no show fee, hvis du ikke kommer uden at melde afbud senest 24 timer før.

For andet år i træk inviterer vi til DYRK LIVET, i år med fokus på FN’s 17 verdensmål. For hvad er sammenhængen egentlig mellem 193 statslederes store ambitioner for klodens fremtid og tusindvis af elevers selvdyrkede måltider? Og hvordan gør man en gigantisk organisations brede tanker for verdenssamfundet til noget jordnært, som kan inspirere almindelige mennesker til at tage del i den grønne omstilling?

Endnu en gang ønsker vi at samle alle os, som arbejder inden for feltet have, mad og natur i børn og unges opvækst til en dag fyldt med inspiration, oplæg, samtaler, workshops og selvfølgelig masser af muligheder for at få nye venner og opfriske gamle bekendtskaber over god mad og drikke. Du kan endda overnatte i dit eget telt på Krogerup og vågne op til morgenmad i marken.

PROGRAM FOR DYRK LIVET 2019

FREDAG 6. SEPTEMBER

LØRDAG 7. SEPTEMBER

 

Se alle arrangementer for 2019 her