nav icon MENU search icon SØG
search icon
Skolehaver

Kursus: DYRK DIN VIDEN – Tværprofessionelt samarbejde og fagintegration i skolehaven

Kursus: DYRK DIN VIDEN - Tværprofessionelt samarbejde og fagintegration i skolehaven
Kursus: DYRK DIN VIDEN – Tværprofessionelt samarbejde og fagintegration i skolehaven

Kurset er for dig, som har interesse for skolehaveundervisning, som driver eller besøger en skolehave. Dejlige dage i skolehaven, bliver bedre af godt samarbejde. At være barn i en skolehave, handler først og fremmest om at få gode oplevelser og erfaringer med have, mad og natur, men skolehaven kan mere end det. Oplevelserne i skolehaven, kan understøtte elevernes læring i mange af folkeskolens fag.

Hvad opnår du?

På kurset vil vi arbejde med, hvordan man skaber rammerne for et godt samarbejde, og hvordan man i praksis kan bygge bro mellem læringen i skolehaven og klasselokalet. Du vil opnå:

Programmet vil bestå af oplæg og øvelser om, hvordan man bruger skolehaven som læringsrum og samarbejder på tværs. Endeligt program følger. 

Program

Se program for dagen her:

pdf ikon
Program (PDF)

Hvor og hvornår?

Dato: 29. januar 2019 

Tid: Kl. 10:00 – 14:00 

Adresse: Holluf Pile Skole – Nøglens Kvarter 10, 5220 Odense SØ. 

Bemærk, at der afholdes netværksmøde for Haver til Maver skolehaver i forlængelse af kurset kl. 14:00 – 17:00. Du skal tilmelde dig netværksmøde i samme formular som kurset. 

Hvad koster det?

Kurset er gratis for medlemmer af Haver til Maver. Læs mere om medlemskab her. Pris for øvrige deltagere er 599 kr. ekskl. moms. Betalende deltagere vil modtage en faktura før deltagelse. 

Tilmelding

Du kan tilmelde dig kurset her – tilmeldingsfrist mandag d. 14. januar 2019.