nav icon MENU search icon SØG
search icon
Skolehaver

PÆDAGOGISK PRAKSIS OG FAGINTEGRATION I SKOLEHAVER

PRAKSISNÆR EFTERUDDANNELSESFORLØB MED DELTAGER-SUPERVISION

Pædagogisk praksis og fagintegration i skolehaver

pdf ikon
Print uddannelsesforløb (PDF)

FORMÅL

Formålet er at sikre et kompetenceløft blandt pædagoger og lærere der har skolehaveforløb. Kompetenceløftet skal være med til at sikre pædagoger og lærere kompetencer til at:

Uddannelsen rummer såvel indskolingen, mellemtrinnet, udskolingen samt børnehaver. Dansk, matematik, natur/teknologi og madkundskab er oplagte fag, men alle skolens fag kan indgå.

DELTAGERE

Pædagoger og lærere fra skoler og dagtilbud – herunder specialtilbud. Endvidere andre have-undervisere og -initiativtagere.

Kompetencer

Står du overfor at skulle igang med årets sæson i skolehaven, kan du via dette uddannelsesforløb løfte dine kompetencer med hensyn til:

Uddannelsen er baseret på Haver til Mavers mange års praksiserfaring, følgeforskning v. Aarhus Universitet samt videreudvikling af undervisningsmateriale i samarbejde med undervisningsministeriet. Haver til Maver har jordens bedste klasselokale, hvor børn forbinder have, mad og natur og dyrker økologisk jordforbindelse. Haver til Maver har gennem 10 år udviklet og afprøvet undervisningsforløb i den kulinariske skolehave i samarbejde med pædagoger og lærere.

3 moduler

Selve uddannelsesforløbet består af 3 moduler fra april-oktober.

Læs om de enkelte moduler her.

UNDERVISERE

FORBEREDELSE

Der vil blive udleveret artikler som forventes læst før undervisningsgangene, og der vil mellem hver gang være konkrete opgaver, der skal løses. Herudover vil der være forberedelse til deltager-supervision.

TID

Timer inkl. forberedelsestid: 65 timer fordelt på: 25 konfrontationstimer, 15 supervisionstimer og 25 forberedelsestimer.

TILMELDING

Fredag d. 31. marts 2017

Tilmeld dig her

PRIS

Kr. 9.000,- ekskl. moms. Udgiften dækker undervisning, prøve, materialer/kompendium samt forplejning.

pdf ikon
Print uddannelsesforløb (PDF)