Inspirationsdag den 8. oktober

Inspirationsdag den 8. oktober

Inspirationsdag den 8. oktober Haver til Maver

Haver til Maver afholder informationsdag den 8. oktober med fokus på børn, natur og haven.

Den kulinariske skolehave er i de seneste år vokset frem som et nyt, levende læringsrum. Tidligere har formålet ofte været praktisk kunnen eller sundhedsfremme, men forskning peger på skolehaverne som mulig didaktisk arena i folkeskolen. Her kan skolens arbejde virkeliggøres på nye måder, med mange forskellige formål, fagligheder og aktiviteter.

Derfor inviterer Haver til Maver til en netværks- og inspirationsdag, hvor du sammen med bl.a. lærere, skoleledere, andet pædagogisk personale og folk fra Haver til Maver arbejder med:
1) de praktiske processer omkring, hvordan en kulinarisk skolehave bliver til, drives og organiseres i forskellige sammenhænge, og
2) hvordan læringsmiljøet udfoldes, så skolehaven tilskynder både læringsudbyttet og det sociale og identitetsrelaterede udbytte

Vi filer stadig på programmet, og de sidste foredragsholdere mangler endnu at bekræfte. Men programmet ser allerede spændende ud.

Hvad kan du forvente af dagen

  • Oplæg om skolehavens implementering fra græsrodsidé til kommunal satsning
  • Videndeling og erfaringer fra forskellige typer skolehaver
  • Case-baserede workshops med afsæt i skolernes og kommunernes rolle samt fokus på undervisningsfaglighed

Endnu er programmet under udarbejdelse, og de sidste foredragsholdere mangler at bekræfte. Programmet bliver løbende opdateret i takt med at detaljerne falder på plads.

Tilmeldning
Tilmeldning på billetto.

Pris kr. 299,-

Læs mere om inspirationsdagen her…