nav icon MENU search icon SØG
search icon
Fælleshaver

13. september 2017 - 3050 Humlebæk.

Mad der skaber fællesskab – debat og workshop

Mad der skaber fællesskab – debat og workshop

Kom til debat og workshop onsdag 13. September kl. 15-18 hos Haver til Maver på Krogerup Avlsgård, Krogerupvej 3c, 3050 Humlebæk.

Fællesspisninger er populære som aldrig før. De planlægges så vi kan mødes, samtale og komme hinanden nærmere. Projekter med fokus på at skabe lokale fællesskaber og relationer i lokalområder, ses mange steder, i form af fælleshaver, folkekøkkener og lokale festivaler. Men hvordan opstår fællesskaber? Kan fællesskaber planlægges? Og hvordan kan man bruge mad, til at styrke sociale relationer.

Få kloge tanker, solide erfaringer og kreative indspark fra:

  • Nadja Pass fra Samtidens Akademi “Om længslen efter nye fællesskaber – og om de engagementstrapper og mikrohandlinger, der gør det nemt og sjovt at være med”.
  • Benjamin Marcher-Carlsen og Irene Folsach fra Vildt og Madskolen Jorden Rundt “om at bygge bro og skabe fællesskab igennem madlavning.
  • Eline Lange Hansen fra BoGro: “Om BoGro’s metoder til at skabe fællesskab med have og mad i et socialt belastet boligområde”.

OBS: workshoppen foregår udendørs, også i marken, så vær opmærksom på vejret og tag sko og tøj på som kan tåle forholdene.

Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding! Der opkræves no show-fee på 150 kr. ved manglende fremmøde – tilmeld dig her.

Projektet er støttet af Nordea-fonden.

Sow Grow findes fordi vi er støttet af Nordea-fonden, tak :-)

BoOgGro Logo

Sted

Haver til Maver på Krogerup Avlsgård, Krogerupvej 3c, 3050 Humlebæk.
  Tilmeld nyhedsbrev

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

×